Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Soul- popzanger Bo Saris in Hedon

Vrijdag 30 januari treedt de Nederlandse soul- popzanger Bo Saris op in Hedon. Bo Saris bracht vorig jaar nog zijn vierde studioalbum Gold op die o.a. de hits She’s On Fire en The Addict met zich meebracht. De soulvolle stem van Bo valt in het rijtje van Motown’s favorieten, maar dan met een emotionele klank van Free en Paul Rodgers Bad Company, gecombineerd met de moderne stijl en aantrekkingskracht van Robin Thicke.

Bo Saris wordt beïnvloed door Bill Withers, Prince, D’Angelo en Marvin Gaye. Songwriting gericht op hits, sterke zang, verleideljke melodieën en catchy hooks. De Engelse media is al enthousiast: “soul sensation” (Guardian Guide), “Fiendishly catchy” (Daily Star) en “Watch out for Bo Saris… a voice reminiscent of Sixties’ sugar pie soul sound. Bo’s voice is a big deal” (BBC Radio 1Xtra).

Jared & The Innovated
Jared Hiwat’s hele leven staat al in teken van muziek. Het is een bezig bijtje. Hij is zanger en doet backing vocals bij Bo Saris, Shirma Rouse en Nelson Freitas. Daarnaast is hij te vinden op verschillende festivals als MC en met zijn eigen band. De beste beschrijving die je Jared kan geven is: jonge dynamische R&B-, pop- en soulartiest met een fris repertoire.

BO SARIS
Support: JARED & THE INNOVATED

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : vrijdag 30 januari
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 19,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie
Hedon Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button