Nieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

De Solextoertocht, maar dan nét even anders

Zwolle – De weergoden waren niet zo lief op donderdag 1 juli. Toch mocht dat de pret niet drukken. Omdat door de coronamaatregelen de Solex toertocht ook dit jaar niet door kon gaan, stapt de organisatie op de Solex, om een aantal van de 100 deelnemers van eerdere edities te bezoeken.

Het is de bedoeling om een hart onder de riem te steken aan wie dat kan gebruiken. Om de gelegenheid te geven iets te doneren voor IntermeZZo als het je goed gaat.  IntermeZZo, het goede doel, mist vanwege het twee keer cancelen van de tocht een substantieel sponsorbedrag; de editie 2019 leverde zo’n 18.000 euro op. 

IntermeZZo is een ANBI-stichting en aangewezen op sponsoring, acties en subsidies. Ook vele andere acties en sponsoractiviteiten die het nazorgcentrum steunen, zijn vervallen.

Hartenkussens

IntermeZZo is dankbaar voor de royale cheques, die de Solextoertocht al jaren aan manager Corine de Holander kan geven. Daarom wil team IntermeZZo nu iets teruggeven aan de  ondernemers die dat mogelijk maken én aan de ondernemers die het nu ook pittig hebben. IntermeZZo geeft Heartpillows aan vrouwen met borstkanker. Als fysieke steun in het kwetsbare gebied en als hart onder de riem in moeilijke tijden.  De vrijwilligers van IntermeZZo hebben zo’n honderd mini-heartpillows met de hand gemaakt, exclusief voor de deelnemers van de Solextoertocht. 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button