Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Sinterklaasactie Zwolle helpt Sinterklaas

Zwolle – Hoera Sinterklaas is weer in het land! Voor alle kinderen weer een groot feest. De Sinterklaasactie Zwolle helpt Sinterklaas mee om alle kinderen bereiken voor een fijn Sinterklaasavondje. De actie is inmiddels gestart, zodat er veel cadeaus ingezameld kunnen worden.

Deze week gaat de laatste week in met het inzamelen en dan beginnen de inpak pieten om alles op tijd klaar te krijgen. De organisatoren hebben de vorige actie met man en macht gewerkt om veel kinderen een bijzondere sinterklaasavond met Sinterklaas of Piet en een zak vol gulle giften te bezorgen. En daar gaat het om. Dit jaar hebben ze dankzij u hulp al heel veel speelgoed/lekkers ingezameld om aan alle vraag te kunnen voldoen, er zijn meer gezinnen met kinderen die op de sinterklaasactie Zwolle een beroep moeten doen dit jaar.

Een fijn Sinterklaasfeest voor iedereen

Dit zodat alle gezinnen met kinderen, die net boven of onder de bijstandsnorm leven of gezinnen die financieel om wat voor reden dan ook de kinderen geen cadeaus kunnen geven toch een fijn sinterklaasfeest te bezorgen. Met uw hulp kunnen dit jaar heel veel kinderen toch een mooi sinterklaasavond kan vieren.

Waar normaal gesproken de kinderen een bezoek krijgen van Sinterklaas en Pieten is het dit jaar door corona dat Sinterklaas allemaal pieten op pad stuur met de zak vol cadeautje met lekkers/drinken die hard aankloppen en op afstand van alles uithalen zodat het heerlijk avondje Sinterklaas doorgang heeft.

Aanmelden

Uiteraard willen we elk kind bereiken voor de Sinterklaas actie Zwolle. Zit uw gezin net onder of boven de minimagrens, heeft u geen mogelijkheid om Sinterklaas te vieren en is deze actie niet bij u terecht gekomen via hulpverlening of heeft u hem op andere wijze gemist? Dan kunt u hier alsnog voor 25 November uw aanmelding doen via de link op de facebook pagina @sinterklaasactiezwolle.

“Het zal je maar gebeuren dat de Sint stilletjes je huisje voorbijrijdt. Al je vriendjes en vriendinnetjes krijgen cadeaus, maar jouw huisje gaat hij voorbij. Dat je ouders geen geld hebben voor een verjaardagscadeau, dat kun je nog snappen. Maar Sinterklaas heeft een pakhuis vol cadeautjes. Ben jij soms niet lief genoeg?”

Gerelateerde artikelen

Back to top button