Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Single Release Ça va bien- Telkens Weer

Zwolle – Wat ontstond als een experiment, is geëscaleerd tot een duo met harp, zang en elektronica zoals je nog nooit eerder hebt gehoord. Ça va bien bestaat uit Sara van den Brink op de harp en Fabiënne Schadee als vocaliste. Ze schrijven Nederlandstalige alternatieve pop, waarbij onderwerpen en gevoelens uit het dagelijkse leven centraal staan. Hun nummers laten ze live horen met loopstations, waarmee harp en zang een eigen band vormen. De harp wordt hiermee uit zijn klassieke context getrokken en in een ander daglicht gezet.

Sara en Fabiënne studeren beiden aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, maar volgen ieder een andere richting, namelijk klassieke en lichte muziek. Dit zorgt ervoor dat ze als duo een verfrissende kijk op muziek hebben. Ça va bien is een jonge en vernieuwende act, die je zeker niet wilt missen.

“Wij willen leven in een wereld waarin direct, open en eerlijk communiceren de standaard is. We zijn hiermee bij ons zelf begonnen en namen dit vervolgens mee in onze muziek, waarin we eerlijk en open zijn over onze ervaringen/gevoelens. We hopen dat onze kleine stap bijdraagt aan die wereld waarnaar wij streven.” – Ça va bien

Gerelateerde artikelen

Back to top button