Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Sfeerimpressie: Stadsfestival dag 2 in beeld

Zwolle – Het was nog even spannend, maar toch kon het Stadsfestival dit jaar doorgang vinden. Waar het festival zich eerder richtte op grote namen en tienduizendenbezoekers, staan ditmaal theatrale routes, installatievoorstellingen en coronaproof voorstellingen centraal.

De weergoden waren de Zwollenaren gunstig gezind; het was een magnifieke nazomerdag. Hoewel de huidige tijd vraagt om een kleiner festival heeft de organisatie toch grote namen weten te strikken met het optreden van Ellen ten Damme en de dynamische cross-over van danstheater, videografie en soundscape van ShELFISH: ONE.

Thomas a Kempis

Natuurlijk mag Thomas a Kempis ook niet ontbreken tijdens het Stadsfestival. Tijdens het straattheater was het mogelijk om kennis te maken met hem en zijn verhaal. Diverse Thomassen, van levend standbeeld tot aan een stadsomroeper, lopen in het weekend van 4 en 5 september door de binnenstad van Zwolle om de grootste influencer die onze stad ooit gekend heeft te eren. Deze activiteit werd aangeboden door ANNO, Museum in de maak.

Gerelateerde artikelen

Back to top button