Nieuws uit ZwolleSportVolleybal

Selectie Regio Zwolle Volleybal compleet

Zwolle – Met het aantrekken van Marly Bak en Lisanne de Krosse bestaat de selectie van Regio Zwolle Volleybal voor het seizoen 2019-2020 uit veertien speelsters en is daarmee compleet. De 23-jarige Marly Bak komt over van de Amsterdam volleybalclub US. En de 22-jarige Lisanne de Krosse verruilt het Apeldoornse Dynamo voor Regio Zwolle Volleybal.

Wilfried Groothuis, coach van Regio Zwolle Volleybal, is content met de komst van Bak en De Krosse. “Marly heeft in de loop van het afgelopen seizoen laten zien in de eredivisie thuis te horen. Met haar halen wij een energieke allround speelster in huis, die perfect past in het concept dat we voor komend seizoen voor ogen hebben,” aldus Groothuis.

Net als Marly Bak draagt ook Lisanne de Krosse na de zomer het shirt van Regio Zwolle Volleybal. De Krosse traint al geruime tijd mee met de Zwolse eredivisionist en weet dus hoe er in Zwolle wordt gewerkt. “Ik heb Lisanne leren kennen als een leergierige en gedreven speelster. Na meerdere jaren in de topdivisie is Lisanne duidelijk toe aan een volgende stap en kans in haar volleybalcarrière. Die kans bieden wij haar in Zwolle graag aan,” aldus Wilfried Groothuis.

Gerelateerde artikelen

Back to top button