EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Salverda Bouw & Breman Utiliteit Zwolle sponsoren het Present P-team!

Zwolle – Het P-team van Present springt bij in acute noodsituaties rondom woningen van mensen aan de onderkant van de samenleving. Salverda Bouw en Breman Utiliteit Zwolle dragen hieraan bij door het P-team te sponsoren. Op vrijdagochtend 22 november was de officiële overhandiging van de speciale P-team T-shirts bij een P-team Project.

“If you have a problem, if no one else can help, you can count on: het P-team!” Het P-team (met de P van Present, dus spreek uit: Hollandse P en dan het woord team) is een app-groep van gemiddeld 30 mensen die tegen Present gezegd hebben: je mag me appen als je een noodsituatie hebt. Gemiddeld zijn er dan altijd wel 3 P-teamers die op die korte termijn kunnen. Zij zijn het laatste redmiddel voor mensen aan de onderkant van de samenleving die geen geld / netwerk / gezondheid hebben om zelf hulp in te schakelen voor bijvoorbeeld een spoedverhuizing, verwaarloosde huizen of woningontruimingen etc.

In samenwerking met hulpverleners van maatschappelijke organisaties, zorgt Present ervoor dat P-teamers ruim 40 keer per jaar in actie komen. Kijk voor meer informatie op www.presentzwolle.nl/p-team Present is volledig afhankelijk van subsidies en giften. We zijn dan ook erg blij dat we het P-team sinds kort het Salverda-Breman-P-team mogen noemen! We maken dit officieel door het speciale P-team shirt door Gert Winkelaar en André Cossée te laten overhandigen aan een aantal P-teamers die aan de slag zijn bij één van hun Projecten.

André Cossée

André Cossée van Breman Utiliteit Zwolle: “Breman Utiliteit is een veelzijdige en ervaren installatie-specialist. Wij ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren hoogwaardige en duurzame werktuigkundige-, elektrotechnische en regeltechnische installaties binnen de utiliteitssector. Onze opdrachtgevers komen onder meer uit de zorg, het onderwijs, de industrie en de vastgoedsector. Breman Utiliteit Zwolle maakt onderdeel uit van de Breman Installatie- groep, één van de grootste partijen in de installatiemarkt.

Duurzaamheid en Maatschappelijk

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. Zowel in de uitvoering van projecten als in onze bedrijfsvoering. Wij geven onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm in een duurzaamheidsbeleid waarin het welzijn van onze medewerkers en zorg voor het milieu de sturende factoren zijn. Wij rekenen het als onze taak om waarde toe te voegen op maatschappelijk, economisch en ecologisch gebied. Juist daarom steunen wij het P-team. Het P-team maakt daadwerkelijk een verschil in de samenleving en biedt een hulpvraag in schrijnende situaties. Als Zwolse ondernemer vinden wij het belangrijk een maatschappelijk bijdrage te leveren aan inwoners van Zwolle die een helpende hand kunnen gebruiken.”

Gert Winkelaar

Gert Winkelaar van Salverda: “Salverda is al meer dan 70 jaar een betrouwbare en betrokken partner op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Wij werken onder meer voor woningcorporaties, bedrijven, hotels en overheid en gaan geen uitdaging uit de weg. We maken onderdeel uit van het familiebedrijf Schagen Groep uit Hasselt. Bewust en midden in de maatschappij staan vindt Salverda een voorwaarde voor respectvol ondernemerschap. Daarom staan wij op actieve wijze midden in de samenleving en zijn wij veelvuldig betrokken bij maatschappelijke organisaties en projecten. Stichting Present gelooft ook in een wereld, die mooier is als we naar elkaar omzien. Het P-team verzet fantastisch werk en biedt steun aan mensen in de Zwolse samenleving, die dat hard nodig hebben. Als regionale aannemer willen we hier graag ons steentje aan bijdragen en ondersteunen dit initiatief van harte.”

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button