Nieuws uit ZwolleVoetbalVoorpagina

Ruim 500 deelnemers aan 2e Zwolse jeugdzaalvoetbaltoernooi!

De afgelopen weken hebben Zwolse jongeren de mogelijkheid gekregen een eigen team samen te stellen met leeftijdgenoten. “De inschrijving is gesloten en met 58 deelnemende teams in drie leeftijdscategorieën mogen we bij voorbaat al van een daverend succes spreken. Bij een tweede editie hoop je altijd op meer deelnemers dan vorig jaar. Er hebben zich meer dan het dubbele aantal teams ingeschreven. Het beloofd een fantastisch toernooi te worden”, aldus een verheugde Freddy Eikelboom, voorzitter van zaalvoetbalvereniging WRZV.

Op maandag 29 december trappen de jongens en meiden van tien tot en met twaalf jaar rond 08.30 uur af en op dinsdag 30 december zullen de jongeren van vijftien en zestien jaar het toernooi afsluiten. Tussendoor strijden de dertien en veertien jarigen onderling, waarmee de drie leeftijdscategorieën over twee dagen verspreid zijn. Naast de prijzen voor de drie beste teams per dag, wordt er ook een Fair Play prijs uitgereikt aan het team dat zich het sportiefst gedraagt. Tevens wordt in iedere leeftijdscategorie een beste speler en keeper van het toernooi gekozen. De prijsuitreikingen worden gedaan door sportwethouder De Heer, PEC Zwolle icoon Ben Hendriks en PEC Zwolle aanvoerder Bram van Polen!
“SportService Zwolle juicht een initiatief als het Zwolse Jeugdkampioenschap zaalvoetbal enorm toe. Sportverenigingen die in de vakantieperiode een evenement willen organiseren voor de jeugd, dragen op een goede manier bij aan een zinvolle vrijetijdsbesteding en vervullen op een mooie wijze een maatschappelijke rol”, geeft Koen Tip van SportService Zwolle aan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button