KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs

Reünie Hogeschool KPZ

Zwolle – In het kader van het 125 jarig bestaan van Hogeschool KPZ organiseren zij een reünie in Zwolle voor oud-studenten en (oud-)medewerkers. De reünie vindt plaats op zaterdag 11 juni van 10.00 – 15.30 uur op Hogeschool KPZ in Zwolle.

Inmiddels hebben al veel oud-studenten zich aangemeld en de aanmeldingen stromen nog steeds binnen. Het belooft een ouderwets gezellig feestje te worden. Zeg het voort en help mee met werven! Breng jouw oud-klasgenoten op de hoogte of collega’s, bekenden waarvan je weet dat zij de opleiding in Zwolle hebben gevolgd.

Afgestudeerd tussen 1985 en 2000?

Vanaf 10.00 uur ontmoet jij je oud-studiegenoten om bij te praten met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Tussen 11.00 en 12.15 uur is er een keuzeprogramma met o.a. workshops van oud-docenten en een voorstelling. Meer informatie over het keuzeprogramma volgt. Zin in wat lekkers? De foodtrucks staan klaar rond lunchtijd!

Afgestudeerd tussen 2001 en 2022?

Vanaf 12.30 ontmoet jij je oud-studiegenoten om bij te praten. De foodtrucks staan klaar met lekkere lunchgerechten! Tussen 13.45 en 15.00 uur is er een keuzeprogramma met o.a. workshops van oud-docenten en een voorstelling. Meer informatie over het keuzeprogramma volgt. Er is daarna nog ruimte om elkaar te ontmoeten met een drankje. Om 15.30 uur is het programma afgelopen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button