Met Smaak GemaaktNieuws uit ZwolleVoorpagina

Radio – Met Smaak Gemaakt #4 Vis en vlees

Presentatie: Rob Kolenbrander

Zwolle – Aflevering 4 – Vis en vlees

Slager Jan vertelt welke vleessoorten volgens hem het beste bij een lekkere winterse stoofpot passen. Ook geeft hij tips over hoe je het best een runderlap kunt bereiden.

Audio: Interview met slager Jan uit Zwolle – fragment 1

Visboer Peter geeft antwoord op zijn meest gestelde vragen, bijvoorbeeld of de vis die hij verkoopt gekweekt of wildvangst is.

Audio: Interview met visboer Peter uit Zwolle – fragment 2

Bourgondiër en Zwollenaar Rob Kolenbander presenteert op radio en tv het culinaire programma ‘Met Smaak Gemaakt’. Een programma met culinaire tips, recept van de Landstede Chef, de Groenteman en natuurlijk een tip over die ene voortreffelijke wijn of een heerlijk streekproduct.

Met Smaak Gemaakt is van zondag tot en met woensdag te horen om kwart over tien ’s ochtends in het radioprogramma Gouwe Ouwe op Radio Focus. De gehele aflevering is hierboven online te beluisteren als audiofragment.

Gerelateerde artikelen

Back to top button