EconomieeducatieNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

PROTO Kennisfestival 2022 in Spoorzone

Zwolle – De Spoorzone Zwolle, hoe gaat die er in de toekomst concreet uitzien? Welke identiteit heeft het? Dat kunt u morgen zien op de Spoorzone Open Dag! Vandaag en morgen vindt het PROTO kennisfestival plaats. Dit festival vindt plaats in de Spoorzone Zwolle, op en rond het plein voor Perron038. Vandaag was er ook een onthulling van de identiteit van het ‘merk Spoorzone Zwolle’. De Spoorzone Open Dag, is morgen voor iedereen vrij toegankelijk!

(Tekst gaat verder onder foto)

Kennisfestival

Het kennisfestival wordt georganiseerd onder de vlag van het PROTO Art & Design Expo. Dit bruisende festival vol kennis en inspiratie geeft, naast een tal van workshops, veel informatie over de gebiedsontwikkeling van de Spoorzone. De Spoorzone wordt een urban stadsgebied, waarbij kennisontwikkeling, duurzaamheid en innovatie voorop staan. Hoe dat er concreet uit komt te zien, zie je op een flinke maquette. Daarnaast heb je op het festival de mogelijkheid om middels een VR-bril door het gebied te wandelen of er in een helikopter boven te hangen!

(Tekst gaat verder onder foto’s)

Onthulling identiteit Spoorzone

Een van de programma’s was de onthulling van de identiteit van ‘het merk Spoorzone Zwolle’. Spoorzone Zwolle beoogt een ‘duurzame voedingsbodem voor mensen, plekken en ideeën’ te zijn. Voor deze identiteit is er nu een visuele identiteit en strategische positionering ontwikkeld. Ontwerper Marijn van Goor overhandigt het logo, de letter S, aan wethouder Gerdien Rots. Met een luide confetti-knal is de Spoorzone officieel geopend!

Zaterdag Spoorzone Open Dag

Zaterdag 25 juni is iedereen welkom voor de Spoorzone Open Dag! Natuurlijk met de exposities van PROTO Art & Design Expo…maar met nog veel meer. Rondleidingen bij bedrijven waar je anders echt niet binnenkomt, demonstraties en workshops. En er is van alles te doen voor de kinderen. Meer informatie is te vinden op  www.kennisfestival.protozwolle.nl. De open dag start om 11.00 uur. De toegang is gratis.

Programma Open Dag Spoorzone

Gerelateerde artikelen

Back to top button