112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie houdt vier verdachten aan in onderzoek drugsoverlast

Zwolle – Op woensdag 16 november werden tijdens een geplande actie in de Vechtstraat door de politie vier verdachten aan gehouden voor vermoedelijke handel in drugs. Ook werd onder leiding van de rechter-commissaris een doorzoeking in een woning uitgevoerd.

Rond 17.00 uur ging de actie van start. In een lopend onderzoek naar drugsoverlast was het vermoeden dat vanuit een woning in deze straat drugs werd verhandeld. Deze actie leidde tot de aanhouding van vier personen in en om de woning. Tijdens de doorzoeking werd een hoeveelheid cocaïne aangetroffen. Maar ook nog een weegschaal, contant geld en een nepvuurwapen.

In de wijk Zwolle Oost reageert de politie op signalen en meldingen van het vermoeden van drugsoverlast. In de aanpak van deze problematiek zijn de afgelopen weken al meerdere aanhoudingen verricht. Bij de laatste aanhoudingen werden twee mannen van 25 – en 27 jaar uit Zwolle, een 21-jarige vrouw uit Zwolle en een 18-jarige man uit Den Haag opgepakt voor hun mogelijke betrokkenheid bij drugshandel.

Lees ook: Politie pakt drugsoverlast aan

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button