Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbal

PEC Zwolle legt Kenneth Paal vast voor drie seizoenen

Zwolle – Kenneth Paal is ook de komende jaren te zien in Zwolle. De linksback die het voorbije seizoen van PSV gehuurd werd, wordt definitief ingelijfd door de Blauwvingers en tekent voor drie seizoenen.

PEC Zwolle is blij dat het de optie in de huurovereenkomst van de talentvolle Paal (21), die in zijn eerste seizoen een sterke groei doormaakte, kan lichten, waardoor de verdediger nu definitief bij PEC Zwolle onder contract staat. De linksback speelde 32 wedstrijden en deed dat zeer naar behoren, waardoor de clubleiding besloot de optie tot koop in zijn contract te lichten.

Kenneth Paal: “Het afgelopen seizoen heb ik veel geleerd bij PEC Zwolle. Deze club heeft mij de kans gegeven om meer ervaring op te doen in de Eredivisie. Dat is mij goed bevallen. Vanaf dag één ben ik goed opgevangen door de club, mijn teamgenoten maar ook zeker door de supporters. Ik ben dan ook blij dat mijn periode in Zwolle nu niet stopt, maar met drie seizoenen wordt verlengd. Ik zal de komende jaren dan ook mijn uiterste best blijven doen voor PEC Zwolle.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: “Ik ben blij dat het gelukt is om Kenneth, na hem een seizoen gehuurd te hebben van PSV, nu definitief over te nemen. Kenneth is een jongen die de positie op linksback prima invult en de potentie heeft om nog beter te worden. Dit seizoen moest hij vlieguren maken en dat is gelukt. Vrijwel het hele seizoen stond hij zijn mannetje in de achterhoede. We zijn dan ook blij dat we hem nu definitief kunnen overnemen van PSV en voor maar liefst drie jaar hebben weten vast te leggen.”

Bron
PEC Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button