112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

VIDEO UPDATE – Overval op de MINOYU Belvederelaan Stadshagen

Zwolle – Zaterdagmiddag is de MINOYU aan de Belvederelaan overvallen. Een overvaller zou met een mes de overval hebben gepleegd op het Aziatisch restaurant bij het Winkelcentrum Stadshagen.

De dader kwam binnen bij het afhaalgedeelte van het restaurant, waar op dat moment een vrouw aan het wachten was op haar bestelling. De man droeg een zwarte bivakmuts en had een groot mes in de hand. Hij dreigde met iets. Naar alle waarschijnlijkheid heeft de dader zichzelf ook verwond.

De politie is met veel eenheden toegesneld waarna een zoektocht volgde naar de dader die in de richting van het Twistvlietpad zou zijn gevlucht. Waarschijnlijk met een scooter of fiets.

De politie zocht ook met veel eenheden naar het gebruikte mes en een mogelijk bloedspoor.

Via Burgernet werd een zoekactie opgestart en een signalement vrijgegeven. De dader is lange man van plusminus 1 meter 90. Hij draagt een zwarte gewatteerde jas en een grijs lijkende joggingbroek.

Halverwege de avond meldden de wijkagenten van Zwolle-Noord, dat ondanks de vele reacties op de Burgernetmelding, de dader nog niet was gevonden.

Het Chinese restaurant bleef na de overval overigens gewoon geopend. Het afhalen van de bestellingen ging door.

Foto © Hugo Janssen

Foto © Hugo Janssen

Foto © Hugo Janssen

Of er iets is buitgemaakt is op dit moment niet bekend.

&

Gerelateerde artikelen

Back to top button