112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Opnieuw autobrand in de kop van Stadshagen

Video Hugo Janssen

Zwolle – Afgelopen nacht was het weer raak in de Zwolse wijk Stadshagen. Aan de Jac. P Thijsselaan in de Breecamp buurt stond in de nacht van Eerste op Tweede Kerstrdag een auto in de brand. Het is inmiddels de vijfde  autobrand in Zwolle in een periode van een paar maand tijd.

De melding kwam binnen rond half vier ’s nachts.  Toen de brandweer arriveerde was het één grote vlammenzee. Het vuur was snel geblust. De auto was echter niet meer te redden en moest als total loss worden beschouwd. Het gaat om een Volkswagen Polo die geparkeerd stond in één van de parkeervakken langs de weg, Er zijn geen andere voertuigen beschadigd geraakt. De plekken rondom de uitgebrande auto waren vrij.

De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. Of er sprake is van brandstichting wordt onderzocht door de politie.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto © Hugo Janssen RTV Focus Zwolle
Foto © Hugo Janssen RTV Focus Zwolle
Foto © Hugo Janssen RTV Focus Zwolle

De afgelopen maanden zijn er nog twee auto’s uitgebrand in de kop van Stadshagen. Ook was het raak in andere delen van de stad. Afgelopen weekend ging een auto in de brand aan de Palestrinalaan in Holtenbroek. En ook aan de Harculosweg bij de voormalige IJsselcentrale is eerder een uitgebrande auto aangetroffen.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button