KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Vrijwilligers informatieavond Speeltuin Assendorp – 1 februari

Kom jij een handje helpen in de speeltuin?

Zwolle – Na een vliegende start vorig jaar onder nieuw bestuur wil Speeltuin Assendorp in 2024 verder bouwen aan een mooie plek waar kinderen kunnen spelen. Waar ouders elkaar ontmoeten en onderling culturele en maatschappelijke verbinding ontstaat in het clubgebouw. Om dit mogelijk te maken is ze op zoek naar vrijwilligers!

De vrijwilligers die zij zoekt zijn op zoek naar leuke sociale contacten en vinden het prettig om bij een club te horen. Op dit moment is de speeltuin enorm geholpen met toezichthouders in de speeltuin voor op vaste dagen. Een toezichthouder zorgt ervoor dat de speeltuin geopend wordt en is hét aanspreekpunt tijdens de speelmiddagen voor kinderen en ouders.

Ook is men op zoek naar iemand die de vrijwilligerscoördinatie op zich wil nemen. Naar een persoon die het voortouw kan nemen in het groenonderhoud en een vrijwilliger die het koffiehuisje consequent kan bevoorraden. Maar eigenlijk zijn alle handjes welkom! Een pluktuin realiseren of activiteiten voor kinderen organiseren… Er is nog zoveel mogelijk én nodig!

Wil jij een handje helpen in de speeltuin?

Dan nodigt men je graag uit om op donderdag 1 februari om 20.00 uur langs te komen in het clubgebouw van de speeltuin aan de Geraniumstraat 1! Tijdens deze avond maakt men graag kennis met mensen die de speeltuin een warm hart toedragen en een handje willen helpen. Inloop is vanaf 19.45 uur. Graag eerder contact? E-mail dan naar info@speeltuinassendorp.nl!

Gerelateerde artikelen

Back to top button