Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Ontmoeten met kerst dankzij Dimence kerstdiner

Zwolle – Vorig jaar was het de eerste keer dat de Dimence Groep een kerstdiner heeft georganiseerd op kerstavond voor mensen die eenzaamheid ervaren. Dit was in samenwerking met Jan Reker (oud trainer PSV), Senne Pol (hulpverlener) en het Lumen Hotel in het stadion van PEC Zwolle. Dit jaar werd het wederom georganiseerd, en het weer een succes.

Net als in Eindhoven was het kerstdiner bij PEC Zwolle vorig jaar ook een succes en daarom werd het dit jaar weer georganiseerd. 100 mensen die eenzaamheid ervaren in de leeftijd van 55+ die verlangen naar contact en een leuke avond, waren welkom om op 24 december aan te schuiven tijdens het kerstdiner in een mooie zaal van het Lumen Hotel in het stadion van PEC Zwolle. Vanuit het eetgedeelte loop je via schuifdeuren zo de tribune op van het voetbalveld. Een bijzondere ervaring!

Jan Reker en Senne Pol organiseerden dit jaar voor de vijfde keer het kerstdiner in het stadion van PSV. En met groot succes, want er schuiven dit jaar, net als vorig jaar 250 gasten aan tafel om te genieten van een vijf gangen diner, een leuke avond en het ontmoeten van nieuwe mensen.

Het uitgangspunt van het kerstdiner is dan ook een leuke avond die kan leiden tot duurzame contacten.
De droom van Jan Reker is dat het kerstdiner zich uitbreidt en alle betaalde voetbalclubs gaan meewerken aan een initiatief als deze om zo het gevoel van eenzaamheid onder ouderen in Nederland te verminderen.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button