LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Naast McDrive nu ook TakeOut voor afhalers in Zwolle

Zwolle – Bestellen bij de Mcdonalds kon vooralsnog alleen via de McDrive of online. En dat was jammer voor de vele jongeren die niet een auto tot de beschikking hadden en wel even bij de Mcdonalds langs wilden. Nu komt het fastfoodrestaurant met een oplossing voor deze groep: De Take Out.

Voet, fiets, brommer of motor

Hiermee biedt McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle een nieuwe extra bestelmogelijkheid, naast de mogelijkheid om contactloos te bestellen via de McDrive of Delivery. Vanaf nu kunnen gasten ook hun bestelling in het restaurant afhalen. Zo kunnen ook de gasten die te voet, fiets, bromfiets of met de motor komen, bij McDonald’s terecht.

Bestelkiosk

McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle heeft voor Take Out de hele klantreis in het restaurant aangepast. Bij aankomst kunnen gasten eerst hun handen reinigen. Gasten plaatsen hun bestelling via de bestelkiosk en pakken de bestelling zelf van de counter nadat een medewerker deze heeft klaargezet. Vervolgens loopt de gast via de aangegeven looproute naar buiten. Op dit moment is het nog niet toegestaan om een bestelling in het restaurant of op het terras te nuttigen. McDonald’s volgt hierin de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM.

Franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra:

“De afgelopen tijd hebben we gelukkig veel van onze gasten kunnen helpen via de contactloze McDrive en McDelivery. En we zijn erg blij dat we met Take Out nu ook gasten die niet met de auto komen van dienst kunnen zijn en hen weer blij kunnen maken met hun favoriete McDonald’s producten. De afgelopen dagen hebben onze medewerkers hard gewerkt om de klantreis voor Take Out zo duidelijk mogelijk te maken. Ik verheug me er enorm op om samen met het team onze gasten welkom te heten voor Take Out”.

Veilig samenwerken

Naast aanpassingen in de klantreis zijn ook de werkwijze en keukenopstelling van alle McDonald’s restaurants in Nederland ingrijpend veranderd om de veiligheid van medewerkers en gasten te beschermen. In plaats van de dynamische werkwijze heeft McDonald’s sinds maart een statische werkwijze ingevoerd in de keukens, waar medewerkers in zones zoveel mogelijk op anderhalve meter afstand werken en anders met afscheidingen. Zet neer, stap weg en pak over is het credo van het nieuwe werken voor de medewerkers.

Op www.mcdonaldszwolle.nl staan de actuele openingstijden.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button