KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Muziek rondom de Vecht nabij Vechterweerd

Zwolle – Op zondagmiddag 4 september zijn er in de gemeente Dalfsen 21 muzikale optredens in even zoveel tuinen. Bij Stal de Marshoek aan de Marshoekersteeg nabij Wijthmen treedt Sixpack op. In de tuin van buitenplaats de Broekhuizen bij Vechterweerd staan drie jonge Zwolse muzikanten en even verder aan de oude N340, bij de Hessener Esch zorgt de band Po Maddy voor de muzikale klanken.

Vanaf 14.00 uur tot 17.45 uur staat er in deze tuinen een muzikale act, die driemaal een optreden van 45 minuten verzorgt. In de pauzes tussen de optredens kunnen bezoekers zich verplaatsen naar een andere tuin om daar te genieten van een totaal ander optreden. Geniet van Americana muziek, top 2000 covers, Ierse Folk muziek of luister aan het water naar de klanken van een harp. Het Pop- en Rock koor wat nabij Oudleusen optreedt heeft als motto “zingend het leven door” en dat doen ze met muziek van Abba tot U2.

Ook in Ankum, Dalfsen, Lemelerveld, Oud- en Nieuwleusen zijn optredens van muzikanten. De acts die optreden zullen drie gelijke optredens verzorgen van 45 minuten. De eerste sessie begint in elke tuin om 14.00 uur tot 14.45 uur, een tweede sessie begint om 15.30 tot 16.15 uur. De laatst klanken klinken tussen 17.00 en 17.45 uur. Bekijk het repertoire van de acts en complete adressen op https://muziekindetuin-dalfsen.nl, Voor de laatste informatie check de facebookpagina: muziekintuin-dalfsen

Gerelateerde artikelen

Back to top button