BouwKabelkrantNieuws uit Zwolle

Met een frisse blik het nieuwe jaar in met Spoorcafé op 9 februari

Zwolle – Het nieuwe jaar start het Spoorzone-team graag samen met inwoners en andere geïnteresseerden tijdens het Spoorcafé op 9 februari, van 19.30 tot 20.30 uur. (In de Spoorzone-nieuwsbrief is eerder de datum van 2 februari gecommuniceerd. Deze klopt echter niet; het Spoorcafé is op 9 februari.) Deze avond wordt teruggeblikt op de Spoorzone-ontwikkelingen in 2021, maar vooral ook vooruitgekeken naar wat komt. Vanwege de corona-omstandigheden is dit Spoorcafé digitaal. Tijdens de uitzending, maar ook nu al, kan iedereen vragen over de Spoorzone stellen.

Deze avond neemt het Spoorzone-team de deelnemers mee in de laatste stand van zaken van de verschillende ontwikkelingen in de hele Spoorzone. Men hangt als het ware boven het gebied. Daarnaast geeft het team een doorkijk naar gebeurtenissen in de eerste helft van dit jaar. De host, Anne-Marie Mosterman, gaat in gesprek met een aantal gasten en staat kort stil bij de diverse projecten in de Spoorzone. Zo gaan we met elkaar met een frisse blik het nieuwe jaar in.

Meer informatie volgt

Alle Zwollenaren en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om dit Spoorcafé bij te wonen. Meer informatie hierover volgt via de Spoorzone-kanalen:

de nieuwsservice: aanmelden hiervoor kan hier
website: www.zwolle.nl/spoorzone
Spoorzone038: op Facebook, Instagram en Twitter
Vragen vooraf insturen
Vragen over de ontwikkelingen in de Spoorzone kunnen uiterlijk 31 januari in worden gestuurd via spoorzone@zwolle.nl, onder vermelding van ‘Vragen Spoorcafé’. Deze worden zo veel mogelijk beantwoord tijdens het Spoorcafé.

Impressie vorig Spoorcafé

Bekijk hieronder de impressie van het vorige Spoorcafé, in oktober 2021.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button