Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Meet Up: De Stem van de Creatieve Industrie Deel 2

Zwolle – Vorig jaar in mei, vond de eerste editie van ‘De Stem van de Creatieve Industrie’ plaats in Zwolle. Verschillende partijen, individuen, professionals en geïnteresseerden lieten hun stem horen. Wat is de behoefte in de sector? Hoe kan de industrie zich samen sterk maken om hun belangen te vertegenwoordigen? De grote opkomst en het positieve geluid, maakten de avond energiek. Tijd voor deel II!

Hemm & De Creatieve Coörporatie hebben onderzoek gedaan i.o.v. de Gemeente Zwolle. De behoefteverkenning van starters & Start-Ups is in kaart gebracht en op 6 februari worden de resultaten gedeeld. Maar wat betekent dit?

Na de terugkoppeling van de resultaten gaan we met de brede Creatieve Industrie, vastgoed en partijen uit andere werkgebieden het gesprek aan. Wat betekent de uitkomst van het onderzoek en wat moet er gebeuren? Uit de eerste editie zijn een aantal mooie resultaten gekomen die op deze avond met jou worden gedeeld.

Gemeente Zwolle heeft vragen aan de stad, die deze avond gesteld worden om de behoefte verder te verkennen: Hoe zorgen we samen dat de Creatieve Industrie en andere sectoren elkaar weten te vinden? Is er een online of offline plek voor nodig, en hoe moet dat er uit zien? Met andere woorden: wat wil jij?

Een divers panel is aanwezig en we hopen met de aanwezigen een aantal onderwerpen uit de verkenning door te spreken om vervolgstappen te kunnen maken. Samen met verschillende domeinen kijken we naar de toekomst: hoe ziet die eruit? En welke uitdagingen liggen er om aan de behoeftes te voldoen? Durf je mee te dromen en mee te doen?

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button