EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

McCafé Zwolle gaat aanstaande zaterdag open; bediening aan tafel

Zwolle- Het McDonald’s restaurant aan de Floresstraat, nu één van de grootste McDonald’s restaurants van Nederland, is (bijna) helemaal klaar voor de toekomst!

In samenwerking met veel regionale partners heeft McDonald’s Zwolle-Noord in slechts 15 werkdagen een complete metamorfose ondergaan. Aankomende zaterdag om 7.00 uur gaan de spiksplinternieuwe deuren weer open en is het restaurant klaar voor de toekomst. Eén van de hoogtepunten is het inpandige McCafé. Gasten kunnen hier speciale koffies en lekkernijen bestellen zoals macarons, croissants en muffins. Een primeur voor stad Zwolle en de regio omdat dit het eerste McDonald’s restaurant is met dit concept na een viertal restaurants in het westen van het land. Naast McCafé is het vanaf zaterdag ook mogelijk om via het digitale bestelsysteem een bestelling te plaatsen die aan tafel wordt geserveerd. Maar dat is niet alles: naast een uitbreiding van maar liefst 110 zitplaatsen is McDonald’s Zwolle-Noord straks één van de grootste McDonald’s restaurants in Nederland.

‘Misschien is dit wel de meest ingrijpende verbouwing die ik tot nu toe heb meegemaakt’, vertelt Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle. “Niet alleen het hele interieur is aangepakt, ook is er een nieuw dak geplaatst, is naast het restaurant nu ook de keuken volledig voorzien van LED verlichting en is de keuken omgebouwd naar het nieuwe McDonald’s systeem waarbij burgers op bestelling worden gemaakt. Maar ook aan de kleintjes is gedacht. Speciaal voor hen een nieuw playland buiten en zijn binnen magic tables en floor. Op het gebied van innoveren staan wij dan ook niet stil”, lacht Feenstra. Op de vraag hoe de franchisenemer terugkijkt op de afgelopen weken antwoordt hij: “Ik heb al veel verbouwingen meegemaakt maar dit is toch wel de grootste met de meeste vernieuwingen. Toch kan ik niet anders zeggen dan dat het gehele project vlekkeloos is verlopen en ik razend enthousiast ben. Op dit moment zetten we de laatste puntjes op de i. Ik kan dan ook niet wachten om open te gaan en te horen wat onze gasten ervan vinden.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button