Kunst & CultuurKunst in de kijkerNieuws uit ZwolleTV ZwolleVoorpagina

Mariekus de stad door om nieuwe phone voor Derek Ogilvie

Zwolle – Het zal je maar gebeuren. Je bent Derek Ogilvie en je hebt een interview met reporter Mariekus van RTV Focus in Zwolle gepland. En net nadat je haar een app-je hebt gestuurd, dat je wat later bent, gaat je telefoon op zwart.

Zelfs als bekend medium zit je er dan wel even door. Totdat je Mariekus tegen komt! Na een wervelend interview met de reporter in kwestie neemt ze je mee naar het fantastische Herman Brood Museum. Pas als je weer buiten bent realiseer je je ineens weer dat je telefoon het echt niet meer doet.

Telefoonwinkel

En dus ging het, via de provider die aangaf dat de foon niet meer te repareren was, door naar de Apple winkel Xando in de Diezerstraat. Als je dan ook nog een verkoper tegenkomt waarvan de vriendin mega-fan is  en je uiteindelijk de winkel weer uitloopt met een nieuwe phone dan kan, ook als medium, je dag niet meer stuk.

Benieuwd naar het interview dat Mariekus had met hét bekendste medium in Nederland over zijn nieuwe theatertour? Kijk dan op zondag 19 november naar RTV Focus!

Theatertour

Derek Ogilvie  doet Zwolle aan met zijn nieuwe theatertour op vrijdag 23 november 2019 aan. Na een lange carrière op de Nederlandse televisie en vele succesvolle theatershows, is Derek daarvoor weer terug in het land. Met maar liefst 30 shows – van Venlo tot aan Ameland – gaat zijn tour echt letterlijk het hele land door. De show waar het publiek de kans krijgt om in contact te komen met overleden dierbaren, staat garant voor een zeer onderhoudende show en een achtbaan aan emoties.

Derek Ogilvie in Odeon

Gerelateerde artikelen

Back to top button