Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

FC Panya winnaar van WRZV jeugdcompetitie

Zwolle – Afgelopen week won FC Panya de finale van de jeugdcompetitie. IFC Donaci was de tegenstander die al snel een 0-2 voorsprong wist te nemen. Panya bleef goed voetballen, maar wist de kansen niet te benutten. In de 2e helft wist Panya zichzelf wel met het goede spel te belonen door ook de kansen te benutten. FC Panya won de finale met 5-2.

De strijd om de derde plaats tussen Westenlanden en de Blauwvingers werd gewonnen door de Blauwvingers. Beide teams waren eerder dit seizoen aan elkaar gewaagd, door in de competitie twee keer gelijk te spelen. Ook de ‘kleine’ finale was een leuk en spannend duel. Nadat Westenlanden een 4-0 voorsprong had genomen leek het duel gespeeld. Toch wisten de Blauwvingers zichzelf in het harnas te hijsen en terug te komen in de wedstrijd. De Blauwvingers wisten de achterstand om te buigen in een 7-5 voorsprong, maar ook zij wisten niet met de luxe om te gaan. Westenlanden zette alles op alles en wist uiteindelijk toch de stand gelijk te trekken. De wedstrijd werd beslist met penalty’s en de Blauwvingers gingen met de 3e plaats aan de haal.

De Young Boys eindige als 5e en Red Sea Boys als 6e in de competitie.

De nieuwe competitie gaat van start in september. Wil je deelnemen en ben je tussen de 15 en 19 jaar? Meld je dan aan en stuur een mail naar secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button