Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Landstede Groep lanceert Groei opleidingen voor zakelijke markt

Donderdagavond werd, in de business lounge van het Landstede Sportcentrum, het nieuwe bedrijf gepresenteerd waarmee Landstede de zakelijke markt gaat bedienen. In het bijzijn van veel ondernemers en geïnteresseerden uit het onderwijs werd de het bedrijf en de naam ‘Groei’ gepresenteerd. Groei richt zich op vijf branches; Zorg & Welzijn, HRM, Ondernemerschap, ICT en Techniek.

Onder de nieuwe merknaam wil Landstede de groeiende zakelijke markt nog beter bedienen en ruimte bieden voor kennisdeling. Accountmanagers van Groei gaan vanaf nu actief de markt voor zakelijke opleidingen benaderen. Bestuursvoorzitter Theo Rietkerk benadrukte de talrijke mogelijkheden van samenwerking tussen onderwijs en ondernemers.

De onthulling werd op humoristische wijze ingeleid door de dames van Trut Vocaal. Interessant was ook de presentatie van het jonge en innovatieve bedrijf Jobtease, dat half januari een innovatieve sollicitatie app presenteerde en gisteravond na hun optreden bij Landstede rechtstreeks door ging naar de finale van de Flex Innovatieprijs in Rotterdam.

Groei opleidingen is gevestigd in het IJsseldelta stadion, Stadionplein 9 en te bereiken via tel. 088 – 850 88 97 of  info@groeiopleidingen.nl Meer informatie is te vinden op de nieuwe site www.groeiopleidingen.nl

Groei website

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button