Huis & TuinSponsored

Te koop: Karakteristieke, volledig gemoderniseerde tussenwoning in Assendorp

Zwolle – Rodenburg Makelaars heeft sinds kort in de verkoop een nabij het centrum en station gelegen karakteristieke tussenwoning, welke in 2012 volledig gemoderniseerd en sfeervol afgewerkt is. De woning uit het begin van de 20e eeuw is van binnen volledig aangepast naar de wensen van nu.


Adres: Venestraat 37, 8011 GK Zwolle | Vraagprijs: € 219.000,- k.k.


Omschrijving

Bij binnenkomst valt meteen het hoge plafond op wat een ruime indruk geeft van de woning. De woonkamer met eveneens het hoge plafond is voorzien van een sfeervolle gaskachel waar van zowel de zithoek als de eettafel van genoten kan worden. De begane grond wordt verwarmd door middel van vloerverwarming, in deze ruimte is een hiervoor geschikte laminaatvloer gelegd. Vanuit de woonkamer is de tuin (noordwest) te bereiken door de openslaande tuindeuren bij de eethoek. Een heerlijke plek om tijdens een zomeravond uitgebreid te eten in de buitenlucht.

De woning beschikt over 2 slaapkamers en een bergzolder. De woning beschikt over dubbelglas, vloer- en dakisolatie, vernieuwd elektra en installatiewerk.

Indeling

Hal met trapopgang en doorgang naar de woonkamer. Woonkamer met gashaard, zithoek aan de straatzijde en ruime eethoek grenzend aan de besloten tuin. Vanuit de eethoek is de halfopen keuken te bereiken welke is voorzien van een vaatwasser, kookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Vanuit de keuken is de ruime trapkast te gebruiken als voorraadkast. Hier is tevens de CV-ketel (2012) geïnstalleerd. Achter de keuken is de badkamer gelegen met douchehoek en toilet.

Verdieping

Overloop met bergruimte en vlizotrap naar de bergzolder (met dakraam). Aan de achterzijde bevindt zich de kinderslaapkamer en aan de voorzijde bevind zich de zeer ruime ouderslaapkamer met grote vaste kastenwand en wastafel. Hier zijn eventueel weer twee slaapkamers van te maken.

Assendorp

De woning is gelegen in Assendorp (stationsbuurt). Vanaf hier is het station en het centrum op enkele minuten loopafstand te bereiken. In de rustige woonstraat kan geparkeerd worden met een vergunning.

Kortom een sfeervolle, karakteristieke woning met alle comfort van nu. Dit is een huis waar u zo in kunt trekken en is gelegen op een uitstekende locatie!

Foto’s

Click op foto’s voor vergrote weergave.

Informatie

Soort woonhuis Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1922
Soort dak Zadeldak bedekt met pannen en bitumineuze dakbedekking

Indeling

Woonoppervlakte 67 m²
Overige inpandige ruimte 9 m²
Externe bergruimte
Perceel oppervlakte 68 m²
Inhoud 250 m³
Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder
Voorzieningen Buitenzonwering, dakraam en rookkanaal

Overdracht

Vraagprijs € 219.000 k.k.
Aanvaarding In overleg.

Gebouwgebonden buitenruimte

22 m²
Ligging Aan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Tuin Achtertuin
Achtertuin 12 m² (5m diep en 2,4m breed)
Ligging tuin Gelegen op het noordwesten
Schuur / berging
Soort garage
Capaciteit

Rodenburg Makelaars

Rodenburg Makelaars (anno 1930) is één van de grootste makelaarskantoren en marktleider in de regio, met vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Rodenburg Makelaars behoort tot de 50 grootste makelaarskantoren van Nederland.

Wij zijn volledig thuis op het gebied van koop, verkoop, huur, verhuur, nieuwbouw, beleggingen en (complexe) taxaties van alle soorten bedrijfsonroerend goed.


Te koop via:
Rodenburg Makelaars


Gerelateerde artikelen

Back to top button