Huis & TuinSponsored

Te koop: Fraaie en zeer royale hoekwoning in Stadshagen

Het royale huis is gebouwd onder bijzondere architectuur

Zwolle – Rodenburg Makelaars heeft sinds kort in de verkoop een bijzonder fraaie en zeer royale hoekwoning met 2 tot 3 eigen parkeerplaatsen, inpandige garage, carport, houten berging en een op het zuid-westen gelegen tuin. Het royale huis is gebouwd onder bijzondere architectuur en gelegen in het kindvriendelijke deelplan De Rietkraag te Stadshagen.


Adres: Vloedschuurstraat 1, 8043 HE Zwolle | Vraagprijs: € 335.000,- k.k.


Omschrijving

De Rietkraag is een ruim opgezette en groene woonwijk, prachtig gelegen aan het Rietpark en de Weteringzone. Het Rietpark is een uitgebreid gebied, dat volop mogelijkheden biedt voor ontspanning. Het centrum van Stadshagen met alle voorzieningen bevindt zich op loop- en fietsafstand. Naar de gezellige binnenstad van Zwolle is slechts een kwartiertje fietsen.

Forse raampartijen met veel daglichttoetreding, hoge plafonds, ruim bemeten vertrekken en parkeren op eigen terrein zijn aspecten die deze woning kenmerken. De splitlevel indeling van deze woning zorgt voor een speels en ruimtelijk effect. De woning is 11 meter lang en 6,24 meter breed waardoor een woonoppervlak ontstaan is van 140 m2. Het effect van de hoogte is fraai te zien bij de vide, die een prachtig zicht op de woonkeuken geeft! Begane grond is voorzien van een PVC vloer.

Indeling

Hal, garderobe, doorgang naar de inpandige garage van ca. 20 m2, (verdeeld in berging en werkkamer), toilet met fonteintje. Via enkele traptreden heeft u toegang tot de woonkeuken van ca. 20 m2 en geeft door middel van de grote schuifpui toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping: via de lichte open trap heeft u toegang tot de ruime woonkamer van ca. 35 m2. Door de situering op deze verdieping heeft u een prachtig uitzicht en vanaf de vide heeft u zicht op de woonkeuken. De woonkamer is voorzien van een fraaie Merbau parketvloer (Bruynzeel).

2e Verdieping: overloop met berging/cv ruimte. 3 Ruime slaapkamers en geheel betegelde badkamer douche, wastafel en toilet. De slaapkamers zijn voorzien van marmoleum vloeren.

Bergzolder: De in 2004 gebouwde woning is uiteraard volledig geïsoleerd.

Foto’s

Click op foto’s voor vergrote weergave.

Informatie

Soort woonhuis Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2004
Soort dak Lessenaardak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Indeling

Woonoppervlakte 140 m²
Overige inpandige ruimte 15 m²
Externe bergruimte 7 m²
Perceel oppervlakte 291 m²
Inhoud 500 m³
Aantal kamers 7 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen Douche en toilet
Aantal woonlagen 3 woonlagen
Voorzieningen TV kabel

Overdracht

Vraagprijs € 335.000 k.k.
Aanvaarding In overleg.

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin
Achtertuin 95 m² (10,5m diep en 9m breed)
Ligging tuin Gelegen op het zuidwesten bereikbaar via achterom
Schuur / berging Aangebouwde houten berging
Soort garage Inpandig en carport
Capaciteit 1 auto

Rodenburg Makelaars

Rodenburg Makelaars (anno 1930) is één van de grootste makelaarskantoren en marktleider in de regio, met vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Rodenburg Makelaars behoort tot de 50 grootste makelaarskantoren van Nederland.

Wij zijn volledig thuis op het gebied van koop, verkoop, huur, verhuur, nieuwbouw, beleggingen en (complexe) taxaties van alle soorten bedrijfsonroerend goed.


Te koop via:
Rodenburg Makelaars


Locatie woonhuis

Gerelateerde artikelen

Back to top button