112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Koninklijke Erepenning voor Hopman Kippersgroep

Zwolle – Vrijdag reikte burgemeester Peter Snijders de Koninklijke Erepenning uit aan vereniging Hopman Kippersgroep. Dat gebeurt bij de startbijeenkomst van het nieuwe scoutingseizoen in het clubgebouw aan de Peterskampweg 10 in Zwolle. De scoutingvereniging krijgt de penning ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan in 2021. Het jubileum kon door corona niet kon worden gevierd.

Anno 2022 is de Hopman Kippersgroep een springlevende scoutingvereniging. Plezier, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren van vijf tot vijfentwintig jaar staat voor de vereniging voorop. Zorg en respect voor elkaar en de naaste omgeving zijn daarbij van groot belang. Daarmee investeert scouting en ook de Hopman Kippersgroep in de samenleving en de toekomst.

 

De Koninklijke Erepenning wordt uitgereikt aan diverse verenigingen die 75, 100, 125 jaar of langer bestaan en die zich onderscheiden. Verenigingen in Zwolle die eerder de Koninklijke Erepenning kregen zijn o.a. Huysmangroep Scouting, Brassband David en Muziekvereniging Nooit Gedacht.

Gerelateerde artikelen

Back to top button