Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Kerstpakkettenactie: voor koffie nog niet genoeg geld

Zwolle – Een paar weken geleden ging de kerstpakkettenactie van Stichting KerstZwolle voor het tweede jaar op rij online. Met ruim 2.800 kerstpakketten was het spannend. Met nog een paar dagen te gaan lijkt het erop dat er voldoende geld is opgehaald om alle pakketten te vullen! Behalve voor de koffie. Er is nog zo’n €5.000 nodig.

Koffie, dat zit er niet in dit jaar. Het is een duur product, dus dat ging eruit zodat alle 2.800 dozen gevuld konden worden met gezonde en lekkere producten. Maar dat geld is nu binnen! Koffie is een luxeproduct en de kerstpakketten verdienen ook best een beetje luxe. Ze zijn al een eind op weg, maar er is nog zo’n €5.000 nodig om alle pakketten te voorzien van koffie.

Help jij mee? Elke euro en elk pakket is er één! Ga voor een goedgevuld pakket en geef via www.kerstzwolle.nl! Wat kan je doen? Geef via de webshop, koop een pak koffie (andere producten zijn ook nog welkom) of doneer een compleet kerstpakket via de webshop. Van dat geld wordt er koffie gekocht. Een gift geven mag natuurlijk altijd!

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button