Kunst & CultuurLifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Dit is er te doen in Zwolle tijdens Koningsdag en Koningsnacht

Coen & Sander’s Koningsnachtspektakel

Coen&Sander presenteren op koningsnacht (26 april) het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland. In een avondvullend programma van 19:00 tot 00:00 uur kunnen ruim 15.000 muziek en party liefhebbers op de Grote Voort in Zwolle compleet uit hun dak gaan.

Klik hier voor meer informatie.

‘t Kleine Veer vanaf 27 april in de vaart

De kortste weg van Zwolle naar Hattem is dwars over de IJssel en die route is binnenkort weer in gebruik. Vanaf vrijdag 27 april (Koningsdag) tot en met zondag 28 oktober vaart het pontje ’t Kleine Veer dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur op de IJssel. Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, vaart het pontje al vanaf 07.00 uur om dauwtrappers over te zetten.

Klik hier voor meer informatie.

HESZ Koningsdag en Koningsnacht programma

Voor Koningsdag en Koningsnacht heeft het Horeca Evenementen Stichting Zwolle een programma gemaakt met verschillende activiteiten in Zwolle.

Klik hier voor meer informatie.

IK WILLEM FEST

Zwoell, The Livingroom en eetcafé 20Five hebben de handen in een geslagen om een mini festival te organiseren op de Gasthuisplein in Zwolle.

Op 27 april zal er een gedeelde van het gastplein afgezet worden om er een heus mini festival van te maken. Het festival vindt plaats binnen en buiten.
Er zullen 13 nationale DJ’s draaien. Voor een ieder wat wils want de lijst aan genre’s is lang. Bezoekers kunnen genieten van Hiphop, R&B, Future, Funk, Disco, House, Techhouse en Techno.

Klik hier voor meer informatie.

Koningsdag Assendorperplein

Koningsdag op het Assendorperplein 2018 wordt weer een geweldig feest met niet alleen een muziekprogramma, maar ook nog met een knus kinderprogramma. Alles dankzij inzet van meerdere vrijwilligers (al dan niet) uit Assendorp.

Klik hier voor meer informatie.

Oranjepret

Voor het 7e jaar op rij wordt op Koningsdag (vrijdag 27 april a.s.) hét sfeervolle kinder- en familiefeest Oranjepret in park Eekhout georganiseerd. Ook dit jaar heeft Stichting Oranjepret een geweldig, gratis toegankelijk programma weten te organiseren met allerlei activiteiten voor kinderen zoals theater, muziek, dans, schminken en nog veel meer. Het officiële programma wordt om 12.00 uur met een wervelend optreden van de Lowland Brigade Pipe Band, een Zwolse pipe band, geopend.

Klik hier voor meer informatie.

Koningsdag bij vv SVI

Op vrijdag 27 april organiseert de activiteitencommissie van SVI weer de jaarlijkse optocht, Kinderspelen en Kleedjesmarkt. Ook zijn er springkussens en vele andere activiteiten op Sportpark de Siggels in Zwolle-Zuid.

Klik hier voor meer informatie.

     

     

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button