EconomieNieuws uit Zwolle

Inwoners Zwolle winnen op nieuwjaarsdag 100.000 euro bij de Postcode Loterij

Zwolle – Het nieuwe jaar begint goed voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 8011 KN (de Wiecherlinckstraat) in Zwolle. Op hun postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. Dit maakte de Postcode Loterij vandaag bekend op hun Facebookpagina. De winnaars delen de geldprijs met elkaar.

De Buurt-Ton wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in deze prijs. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de derde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

Zwolle eerder in de prijzen

Eerder dit jaar viel Zwolle ook al in de prijzen. In oktober viel de PostcodeStraatprijs op postcode 8016 EL. Vijf deelnemers wonnen toen samen een bedrag van 87.500 euro.

Hoogste PostcodeKanjer ooit van 53,9 miljoen euro valt nog

1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. Om de loterijkoorts nog verder op te voeren, maakt de Postcode Loterij vandaag in het tv-programma 5 Uur Live op RTL 4 eerst de winnende wijkcode bekend (de eerste 4 posities van de postcode). In de late editie van RTL Boulevard om 22:30 uur wordt de volledig winnende postcode bekendgemaakt, dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton nog op 24 andere postcodes en mogen drie postcodes ieder één miljoen euro verdelen. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button