Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Inventaris oude Librije pand wordt geveild

Zwolle – De inventaris van de oude Librije vestiging in Zwolle wordt geveild. Vanaf aanstaande vrijdag kan er geboden worden op 242 kavels waaronder terrasmeubilair, ovens en  vrieskasten. Het gaat om een online veiling bij veilinghuis BVA Auctions.

 Veiling inventaris De Librije

Geïnteresseerden kunnen op vrijdag 24 februari van 14:00 tot 18:00 uur  de inventaris bekijken aan de Marsweg 47 in Zwolle. Vier dagen lang, tot en met 28 februari 2017, kan er geboden worden.

Nieuwe bestemming voor ‘oude’ Librije

De Librije verhuisde in januari 2015 naar de binnentuin van Librije’s Hotel in Zwolle. Het pand waarin voorheen driesterrenrestaurant De Librije zat gevestigd, krijgt een nieuwe bestemming: naast een kledingwinkel op de begane grond, komt er een brasserie in het souterrain en een ruimte voor feesten en partijen op de eerste verdieping.

Driesterrenrestaurant De Librije verruilde in 2015 het eeuwenoude pand aan de Thorbeckegracht voor de binnentuin van het nieuwe Librije’s Hotel in Zwolle. De oude locatie van het restaurant krijgt binnenkort een nieuwe bestemming. Op de begane grond komt een kledingwinkel. Het souterrain zal gebruikt worden voor een brasserie en op de eerste verdieping is ruimte voor feesten en partijen.

Veiling

 

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button