KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Ideëenmarkt Gemeenteraad Zwolle op 12 oktober

Lever uw idee in

Zwolle – Zwollenaren weten het beste wat er in hun buurt, straat of wijk anders, beter of mooier kan. Wie daarvoor een idee heeft, kan dit presenteren aan de gemeenteraad op 12 oktober aanstaande. Valt het idee in de smaak bij de raad? Dan kan het maar zo zijn dat de gemeente het gaat uitvoeren, dat u er subsidie voor krijgt of dat men u op een andere manier op weg helpt. Iedereen kan tot uiterlijk 4 oktober aanstaande zijn of haar idee indienen.

Spelregels:

  • U woont in Zwolle
  • Uw idee komt de stad, uw buurt of wijk of de inwoners ten goede
  • U heeft van de gemeente Zwolle nog geen subsidie of andere vorm van ondersteuning gekregen om uw idee te realiseren.
  • Uw idee past bij de taken en bevoegdheden van de gemeente Zwolle
  • U bent aanwezig bij de ideeënmarkt op 12 oktober aanstaande om uw idee toe te lichten
  • Bedrijven zijn uitgesloten van deelname aan de ideeënmarkt

De ideeënmarkt

Als uw idee is aangemeld en aan de bovenstaande spelregels voldoet, mag u uw idee op 12 oktober aanstaande tijdens een digitale bijeenkomst aan de gemeenteraad presenteren. Overtuig hen dat uw idee het waard is om uitgevoerd te worden. Als een meerderheid van de raad voor het idee stemt tijdens de begrotingsvergadering, dan kan er geld vrijgemaakt worden. Gebeurt dat niet, dan helpen wij u verder op weg om bijvoorbeeld met bedrijven en organisaties in de stad uw idee uit te werken.

De ideeënmarkt is een digitale bijeenkomst, die begint om 19.30 uur. Op woensdag 6 oktober vanaf 19.00 uur is er een instructiemoment voor het programma ZOOM. U krijgt hierover nog een e-mail met de link naar het instructiemoment.

Gerelateerde artikelen

Back to top button