Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Herdenken Belicht Zwolle 2021

Zwolle – Helaas kan de tocht, het jaarlijkse grote moment van herdenken, ook dit jaar niet doorgaan. De organisatie betreurt dit ten zeerste en heeft daarom het initiatief genomen om dit jaar een korte film te maken om te gedenken en herdenken. Vanaf zaterdag 20 november 2021, de datum waarop de wandeltocht anders zou plaats hebben gevonden, is deze korte film via de website www.herdenkenbelichtzwolle.nl te zien.

De virtuele wandeltocht

Onder de bezielende leiding van Bert Pierik, de beheerder van begraafplaats Bergklooster, is er vorig jaar een film gemaakt door Veasonic, Michiel en Maarten Boogerman, met mooie beelden, in de sfeer die men Herdenken Belicht gewend is, omlijst met optredens van musici. Oud stadsdichter Jeroen Kraakman draagt een speciaal geschreven gedicht met de titel “in besloten kring” voor.

Deze film is ook nog steeds via de website www.herdenkenbelichtzwolle.nl te zien. Herdenken Belicht wil alle nabestaanden op deze manier een troostend moment bieden in de hoop dat ze volgend jaar weer de wandeltocht kunnen organiseren. Ze nodigen iedereen daarom graag van harte uit om op deze wijze toch dierbare overledenen te herdenken.

Jaarlijks wordt de wandeltocht voor nabestaanden “Herdenken Belicht’ georganiseerd door Begraafplaats Kranenburg, Crematorium Kranenburg, Uitvaartcentrum Kranenburg, Begraafplaats Bergklooster, Belanghebbendenraad Kranenburg, Gemeente Zwolle, Cuperus gedenken en de Zwolse uitvaartondernemers, te weten; Arabesque Uitvaartverzorging, DELA, Marjanne Staal Uitvaartverzorging, Meander Uitvaartbegeleiding, Monuta Uitvaartverzorging, Uitvaartzorg Rietje van Voorst, Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding, Uitvaartbegeleiding Freda Gaasbeek, TARANEH uitvaartzorg en Yarden Uitvaartzorg.
Herdenken Belicht

Gerelateerde artikelen

Back to top button