Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hedon buitenconcerten gestart in Gerrits Tuin

Zwolle – Donderdagavond was de aftrap van een hele reeks buitenconcerten van poppodium Hedon in Gerrits Tuin. Het gaat om een veelzijdige concertreeks die komende drie week zal plaatsvinden in Gerrits Tuin, de  creatieve en sfeervolle buitenlocatie op het terrein van VanWonen projectontwikkelaar.

Hedon programmeur Erik Delobel vertelt dat het gaat om een uitgebreid programma geschikt voor alle leeftijden. Het programma is niet alleen in de avonden, in de weekenden kan je ook overdag terecht in Gerrits Tuin en zal er met verschillende tijdvakken worden gewerkt. ’Een bezoek aan Gerrits Tuin gaat een hele belevenis worden, de plek zal voor veel Zwollenaren onbekend terrein zijn maar is bijzonder sfeervol en geeft een mooi decor aan de concerten en activiteiten.’ Het terrein is extra sfeervol aangekleed en je kunt er terecht voor lekker eten en drinken.

De volledige lijst met optredens tijdens Hedon presenteert Gerrits Tuin is te vinden via www.hedon-zwolle.nl. Optreden zullen onder andere: STICKS, SON MIEUX, SPINVIS, ALTIN GUN, FRESKU, PJOTR, LUCKY FONZ III, BENJAMIN HERMAN KWARTET, THE COOL QUEST, BACH VOOR BABY’S, TRICKLEBOLT, ROOM FOR JAZZ FT. THOMAS POL, JOYA MOOI, MICAH & JULIA, ROBIN SCHERPEN, HANS VAN DER WERFV.

Voor elke voorstelling in Gerrits Tuin is een ticket nodig. Ook voor gratis programma zoals Room For Jazz en de Talentenmiddag dient een ticket te worden gereserveerd dit in verband met de beperkte capaciteit en de richtlijnen van het RIVM.

 

Hedon Zwolle
Gerrits Tuin is een plek waar je ideeën tot bloei kunnen komen en is een initiatief van vastgoedontwikkelaar VanWonen. Het bedrijf heeft deze broeiplaats in 2018 cadeau gedaan aan de bewoners van Zwolle en werkt samen met diverse partners als Hedon, De Jonge Honden, Cibap en Koorbazen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button