HandbalNieuws uit ZwolleSport

Handbal – Dames SV Zwolle handbal winnen van Artemis

Afgelopen zaterdagavond stond voor SV Zwolle Dames 1 de uit wedstrijd tegen Artemis Dames 1 gepland. Het beloofde een spannende pot te worden, want de dames van Artemis stond één plek onder de dames van Zwolle.

Het openingsdoelpunt kwam van de dames van Artemis. En de dames liepen al snel uit tot een 4-2 voorsprong. De dames van Zwolle wisten zich goed terug te vechten en kwam de stand op 5-5. Aanvallend wisten de dames van Zwolle er niet alles uit te halen. De rust stand kwam op een 9-7 in het voordeel van Artemis.

Na de rust schoten de dames van Zwolle er vier doelpunten achter elkaar in en stond het 9-11 in het voordeel van Zwolle. De dames van Zwolle konden deze voorsprong niet vast houden. Tot 4 minuten voor tijd bleven de twee ploegen gelijk op gaan, maar de dames van Zwolle wisten de twee punten mee naar huis te nemen. De einduitslag is 13-15 geworden in het voordeel van de dames van Zwolle.