Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Rieteweg en Westerlaan tijdelijk afgesloten door nachtwerkzaamheden

Zwolle – Van donderdagavond 3 november tot zaterdagochtend 5 november tussen 19:00 uur en 06:00 uur vinden nachtwerkzaamheden plaats aan de Willemskade. Via een versmaalde rijbaan blijft de Willemskade in beide richtingen voor het wegverkeer toegankelijk. Door de nachtwerkzaamheden is de verbinding met de Westerlaan en de Rieteweg op donderdag 3 november vanaf 21:00 uur afgesloten. Op vrijdag 4 november is de verbinding met de Westerlaan vanaf 19:00 uur dicht, en vanaf 19:30 uur is de aansluiting met de Rieteweg niet toegankelijk. De wegafsluitingen duren telkens tot 06:00 uur. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

De nachtwerkzaamheden vinden plaats tussen de aansluiting van de Emmastraat en de spoorwegovergang waar aannemingsbedrijf BAM in het voorjaar 2016 sleuven in het asfalt heeft gemaakt en vervolgens met zogenaamd Stelcon-platen heeft gedicht. In de avond- en nachturen van donderdagavond 3 november tot zaterdagochtend 5 november gaat de aannemer deze platen verwijderen en de sleuven voorzien van asfaltverharding.

Voor de veiligheid van de weggebruikers en de wegwerkers is de Rieteweg en de Westerlaan tijdelijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Blaloweg, Katerdijk, Pannekoekendijk en via de Stationweg, Burgemeester van Roijensingel en Emmawijk.

Het werk aan de weg is een onderdeel van de voorbereidende werkzaamheden voor de reconstructie van de Willemskade die in het komende voorjaar gaat starten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button