Natuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Gewijzigde afvalinzameling op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag

Zwolle – Op Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei) en Tweede Pinksterdag (maandag 1 juni) worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Zwolle. De containers worden op een andere dag geleegd.

  • De afvalinzameling van donderdag 21 mei vindt plaats op zaterdag 23 mei.
  • De afvalinzameling van maandag 1 juni vindt plaats op zaterdag 30 mei. Let op, dit is de zaterdag vóór Tweede Pinksterdag.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 8.00 uur aan de straat te zetten.

Gewijzigde openingstijden

Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle en het ROVA-klantcontactcentrum zijn gesloten op donderdag 21 mei en maandag 1 juni 2020.

GRIP-wagen

Het grondstoffen Inleverpunt (GRIP) komt éénmalig te vervallen op donderdag 21 mei 2020 (Deventerstraatweg, Assendorp). Kijk op www.rova.nl/grip wanneer de GRIP-wagen bij u in de buurt komt.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoon (038) 427 37 77 of www.rova.nl/contact. Meer informatie over de inzameldagen vindt u op www.rova.nl/inzamelkalender en de gratis ROVA-app.

Gerelateerde artikelen

Back to top button