Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Geslaagd! Nationale Slaagdag in Zwolle

Zwolle – De vlaggen hangen vandaag uit, want het is nationale slaagdag. Iedereen die geslaagd is voor zijn eindexamen kreeg vandaag officieel het bericht. Al wisten velen al eerder dat ze geslaagd waren. Want wie goede cijfers had in het leerlingensyteem kon dat natuurlijk wel raden.

Leerlingen van de Thorbecke Scholengemeenschap kregen gisteren via de post al een “Thorbecke geslaagd’ vlag, slingers en snoep. Op de bijgeleverde kaart werden de geslaagden opgeroepen om donderdagmiddag het luchtruim in de gaten te houden. Rond half twee was dan ook een vliegtuig te zien boven Zwolle met een sleep om de geslaagden van Thorbecke te feliciteren.

Het Zone.college, de groene voortgezet onderwijs school in Zwolle, had juist een hele persoonlijke benadering. Meerdere docenten van de school stapten vandaag op de fiets om alle geslaagden persoonlijk aan de deur te feliciteren met een mooie vlag. En daar moesten heel wat kilometers voor af worden gefietst. “Collega’s gingen naar alle uithoeken. Van Almere tot Genemuiden. Hoogeveen, Meppel Sint jansklooster zelfs naar Terschelling!”, meldt Tako op Twitter.

Wij spraken met twee geslaagden uit Zwolle.

Foto © RTVFocusZwolle © Rebekka van ’t Ende
Foto © RTVFocusZwolle © Marrit Elsinga
Foto © RTVFocusZwolle © Marrit Elsinga
Foto © RTVFocusZwolle © Rebekka van ’t Ende

Dit bericht bekijken op Instagram

Julia geslaagd voor de HAVO, op naar de CALO🎉💥

Een bericht gedeeld door dVonck (@d.vonck) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Geslaagd en jarig🎉😂#16

Een bericht gedeeld door Tom💯 (@tombouwknegt__) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Geslaagd!🎈

Een bericht gedeeld door Fleur♡︎ (@fleurvdijk_x) op

Gerelateerde artikelen

Back to top button