MagazineTheater

Freek Vonk op Vaderdag in De Spiegel

De succesvolle theatershow van bioloog dr. Freek Vonk krijgt een vervolg. Onder de titel ‘Freeks Wilde Wereld Live’ geeft Freek deze zomer voorstellingen in Groningen, Apeldoorn en Zwolle.

Afgelopen december gaf de bioloog vier uitverkochte shows in de Heineken Music Hall en het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam. Omdat er daarna een enorme vraag ontstond naar kaarten voor de familieshow heeft Freek besloten een nieuwe serie theatervoorstellingen aan te kondigen.

In de voorstelling vertelt Freek verhalen over de natuur en zijn er video’s te zien van zijn avonturen in het wild. Met deze familieshows kunnen fans van alle leeftijden op zowel een leuke, spannende als leerzame manier kennis maken met Freek en zijn avonturen over de hele wereld. De kaartverkoop voor de live shows is direct gestart via www.freekvonklive.nl

De 31-jarige Freek Vonk is onderzoeker bij Naturalis in Leiden en is gespecialiseerd in gif. Hij nam diverse tv-programma’s op voor Zapp/VPRO en BNN-VARA waarvoor hij de wereld over reist.

“Het was geweldig om bij de vorige shows te zien dat er vanuit alle leeftijden zoveel animo is voor de natuur en verhalen over wilde dieren. Ouders en kinderen bleven maar vragen wanneer ik weer ging optreden. Daarom heb ik besloten om tussen mijn reizen door dit jaar een paar voorstellingen te geven. Ik heb er heel veel zin in!”, aldus Freek Vonk.

Exclusief extraatje bij Gouden Rang kaarten

Koop je kaarten voor de Gouden Rang? Dan kun je op de allereerste rijen in de zaal zitten en kun je na de voorstelling al je vragen zelf aan Freek stellen. Een exclusieve meet & greet is dan onderdeel van het pakket. Een manier om je bezoek aan Freek Vonk onvergetelijk te maken. Je ontvangt een speciale tas, poster en een Doe-boek. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten dus wees er snel bij!

Gerelateerde artikelen

Back to top button