KabelkrantNieuws uit ZwolleVervoer

Fietsenstallingen op Westerlaan pas vanaf 16 maart ontruimd

Zwolle – Fietsen die in de rekken aan de Westerlaan staan, ontruimt men vanwege de verlenging van de harde lockdown pas vanaf 16 maart. Dit is enkele weken later dan gepland. Met het uitstellen van de ontruiming wil de gemeente Zwolle de fietseigenaren meer tijd geven om hun fiets op te halen of te verplaatsen, bijvoorbeeld naar de nieuwe fietsenstalling onder het Stationsplein.

Die nieuwe fietsenstalling heeft ruimte voor 5.800 fietsen. Dit is een verdubbeling van het aantal fietsenrekken op de Oosterlaan en Westerlaan. Deze rekken zijn daardoor niet meer nodig en men verwijdert ze. Met attentieborden verzoekt men fietsers hun eigen fiets op de Oosterlaan en Westerlaan te verplaatsen naar de nieuwe stalling.

Vanaf december vorig jaar verwijdert AFAC de fietsrekken en fietsen die nog in de rekken staan. Op de Oosterlaan staan op dit moment geen fietsen en –rekken meer. De eigenaren kunnen de verwijderde fietsen bij AFAC ophalen. Kijk voor de openingstijden en voorwaarden op zwolle.nl/afac.

Gerelateerde artikelen

Back to top button