Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Festival ‘Pierik op z’n leukst’ komt terug op 21 september!

Zwolle – Wat een feest, de eerste editie van Pierik op z’n Leukst. Zo’n succes dat de organisatie dit jaar een tweede editie plaatsvindt op zaterdag 21 september ergens tussen twee en acht.

Vorig jaar september was er een programma met workshops, presentaties en activiteiten vóór en dóór buurtbewoners van de Pierik. Er waren muzikanten, taartenbakkers, zangers, een koudetrainer, tango workshops, en allerlei creatieve activiteiten. Maar liefst meer dan 250 bewoners van de Pierik woonden het feest bij.

Dit jaar gaat de organisatie voor net zo’n succesvolle editie. En daar hebben we ze de wijkbewoners voor nodig: “Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar verborgen talenten van mensen op de Pierik of mensen die zich verbonden voelen met deze buurt. Ben jij zo’n verstopte held? Heb jij een hobby, interesse of talent dat jij voor het festival wilt inzetten of wil je gewoon meehelpen? Dan komen we graag in contact met jou!”, schrijft Pierik Leeft.

Geinteresseerden kunnen contact opnemen met Laura Snijder, 06-11231073 of mailen naar pierikleeft@gmail.com. Ook kan een vraag worden gesteld op de Facebookgroep ‘Pierik Leeft!’.

Pierik op zijn Leukst – Foto’s © Peter Denekamp

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button