Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Expositie Marilyn van Raaij

Van 5 januari tot en met 31 januari 2015 exposeert Marilyn van Raaij in Stadkamer Centrum met haar kleurrijke en fantasievolle schilderijen.

Marilyn van Raaij

Marilyn van Raaij is een Zwolse kunstenares en focust zich sinds 2009 volledig op de kunst. Zij heeft zichzelf op een autodidactische wijze een totaal eigen manier van schilderen aangeleerd. Haar kleurrijke, vrolijke en fantasievolle schilderijen maakt ze met passie en lef.

Dikke verf en sprekende kleuren zijn de herkenningspunten in haar werk. Door de vernislaag komt het schilderij nog meer tot leven.
Zij vindt haar inspiratie in haar eigen leven en ervaringen maar ook in de natuur. Met haar kunst wil ze de kijker vasthouden en niet meer laten gaan. Marilyn van Raaij werkt voornamelijk op doek met acryl, in allerlei maten, met diverse kleuren.

Kunstenaar aan het woord

Zaterdag 17 januari tussen 14.00 en 15.00 uur geeft Marilyn van Raaij een toelichting op haar werk. De expositie is tot en met 31 januari gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van Stadkamer Centrum (Diezerstraat 80).

Gerelateerde artikelen

Back to top button