Stock

Zwolse theaters organiseert stadsdialoog

Zwolle – Op donderdag 10 maart organiseert Zwolse theaters de stadsdialoog: Leer uw politici en hun politieke standpunten kennen. Op 16 maart stemmen inwoners van Zwolle op een kandidaat die volgens hun het beste hun belangen behartigt. Maar wie zijn de kandidaten in Zwolle en wat zijn hun politieke standpunten? Tijdens de stadsdialoog in Theater de Spiegel maakt het publiek tijdens een ontspannen avond theater kennis met de partijen en hun standpunten.

In een avondvullend programma met optredens van lokaal cultureel talent leert het publiek op een interactieve wijze de politieke partijen in Zwolle kennen. Wie zijn ze? Wat zijn hun standpunten over bijvoorbeeld veiligheid, wonen, cultuur, carnaval of sport? Welke koers willen zij met Zwolle varen?
Aan de hand van vragen van het publiek en vragen van inwoners van Zwolle via video gaat Sabine Uitslag, voormalig Tweede Kamer lid CDA en momenteel Chief Inspiration Officer Werkplezier in de zorg, ze het hemd van het lijf vragen. Zo kan het publiek op 16 maart geïnformeerd het stemhokje instappen.

Kaarten

Het bijwonen van de stadsdialoog is gratis. De stadsdialoog begint om 19.30 uur. Na afloop is er nog een afterparty in de foyer van Theater de Spiegel waar het publiek persoonlijk in gesprek kan gaan met de partijen. Kijk voor meer informatie op de website.

The event is finished.

Back to top button