Zomer Kledingruil

Kom ruilen

Slippers, tops en heel veel jurkjes! Zaterdagmiddag 25 juni van 14.00 tot 17.00 hangen er slingers rond de picknicktafel en is de pop-up ruilwinkel vol dameskleding geopend op het grasveld aan de Hanekamp in Zwolle.

Inbrengen is meenemen

Kom langs met dat wat je wil ruilen; kleding, schoenen en accessoires, alles is welkom, zolang het bij het zomerseizoen past. Alles wat je meebrengt moet netjes, fris gewassen en heel zijn. Zoek tussen de mooie inbreng van de andere ruilers en vind wat bij jou past. Het aantal stuks wat je hebt ingeleverd mag je ook weer meenemen. En wie weet zie je iemand naar huis gaan met iets wat van jou is geweest!

Een nieuwe kans

Door kleding te ruilen krijgen meer kledingstukken een nieuwe kans. Elk geruild kledingstuk helpt mee om de wereld een stukje duurzamer te maken. Elk geruild kledingstuk betekent weer één kledingstuk minder op de textiel afvalberg. En voor elk geruild kledingstuk hoeft er weer een nieuw kledingstuk minder geproduceerd te worden. Daarnaast is ruilen leuk, gezellig en een goede manier om je kledingkast op een duurzame manier op te frissen.

Locatie: Grasveld Hanekamp, Zwolle | Datum: 25 juni | Tijd: 14.00- 17.00 uur | Deelname: €3 (betalen via Tikkie / QR)

Wees als eerst op de hoogte van onze ruilevenementen, volg ons op Instagram & Facebook: @kledingruilfeestjes038 | @kidskledingruil038

The event is finished.

Back to top button