Wolproeverij op de Happy Days bij Happy Crafts Zwolle

Zwolle – Het is 11 juni feest bij Happy Crafts, de creatieve wolwinkel in de Assendorperstaat in Zwolle. De winkel, voorheen Rits In, opende vlak voor de coronapandemie opnieuw onder de naam Happy Crafts haar deuren. Met een volle activiteitenagenda in de aanslag, moest de winkel na de heropening al direct omgaan met alle maatregelen en sluitingen waardoor veel activiteiten niet door konden gaan. Maar gelukkig kunnen er nu weer mooie activiteiten georganiseerd worden. En trappen ze af met de eerste Happy Days waar je kunt snoepen van onze wolproeverij, kunt deelnemen aan workshops en meer!

Daarnaast is het nog eens extra feest in de winkel, want winkelmanager Mieke is dit jaar 10 jaar mede-eigenaar van de winkel! En daar moet natuurlijk op geproost worden!

Meet & greets en workshops

Tijdens de Happy Days in Zwolle zijn er verschillende leuke dingen te beleven in de winkel. Zo zijn er meerdere bekende ontwerpers aanwezig, die je kunt ontmoeten en die je graag helpen met het uitzoeken van je nieuwe project. Nienke, een bekend gezicht in de winkel, en bekend van Mooi van Draad geeft op die dag daarnaast maar liefst twee workshops: ’s ochtends begint ze met het geven van een interessante breitechnieken workshop waardoor je direct kunt starten aan een gave sjaal of dekentje. In de middag zal zijn de technieken van borduren laten zien, en kun je samen met haar tijdens de workshop een bloemenkrans borduren. Ook zullen Linda Modderman, Lisette, bekend als Tante Setje aanwezig zijn voor een meet&greet en kun je samen met hun de materialen uitkiezen voor een van hun prachtige vrolijke ontwerpen. Ook is A3lle aanwezig, bekend van de immens populaire Original dekens, om samen een geweldige kleurcombinatie te maken voor een unieke deken.

Wolproeverij en acties

De hele dag doorlopend is er daarnaast een “wolproeverij”, waarbij je verschillende wolletjes kunt “proeven” en direct met verschillende naalden kunt testen, onder het genot van een hapje en een drankje. Zo weet je meteen hoe een bepaald garen werkt en wat het resultaat is.

Op de dag zelf zijn er daarnaast mooie acties en maak je bij je aankoop kans op mooie prijzen. Ook ontvang je ook een goed gevulde goodiebag!

Handwerken is voor iedereen

Tijdens corona zaten veel mensen thuis en is handwerken nog populairder geworden. Het ontspant, je maakt iets unieks en wat je zelf maakt is altijd mooier! Heb je zin om binnenkort weer met een nieuw handwerk project te starten? Dan kun je uiteraard altijd langs in de winkel voor persoonlijk advies. Ze hebben handige en unieke pakketten voor je samengesteld, zodat je eenvoudig kunt beginnen met handwerken, of je nou een gevorderde handwerker bent of voor het eerst een naald oppakt. Uiteraard kun je ook terecht voor alle materialen die je voor je project nodig hebt; een groot en kleurrijk assortiment garens en accessoires kleurt onze inrichting.

Happy Crafts: wat je zelf maakt is mooier

Happy Crafts, richt zich op iedereen die houdt van breien, borduren en haken én op diegene die wil beginnen met handwerken. In onze winkel in Zwolle vind je een uitgebreid assortiment brei-, borduur- en haakartikelen. Van de nieuwste patronen tot onze unieke brei- en haakpakketten en mooie cadeaus.

Of je nu zelf graag een mooie trui breidt, een deken haakt of een kraamcadeau wilt borduren, ze hebben de juiste handwerkproducten in huis. Happy days werkt met de meest kwalitatieve topmerken als Durable, DMC, Schachenmayr, Clover, Knitpro, Lang Yarns en Scheepjes.

Inspirerende workshops

Ook op andere dagen organiseert Happy Crafts regelmatig in de winkel interactieve workshops en meet-and-greets met bekende mensen uit de handwerkwereld zoals blog(st)ers en auteurs. Tijdens deze evenementen leer je nieuwetechnieken en worden tips & tricks uitgewisseld. De bijeenkomsten zijn een gezellig samenzijn met andere enthousiastelingen die graag handwerken.

The event is finished.

Back to top button