Webinar ‘Tips and Tricks samenwerking gemeenten en bewonersinitiatieven’

De beweging richting aardgasvrije wijken komt steeds meer op gang. Meer gemeenten gaan er mee aan de slag en ook meer bewoners willen aan de slag met het verduurzamen van de woning. De aardgasvrij-transitie vraagt om een nieuwe manier van samenwerken. Hoe zorg je ervoor dat die samenwerking soepeltjes verloopt? Wat kunnen we leren van de praktijk?

21 juni webinar ‘Tips & Tricks samenwerking gemeenten & bewonersinitiatieven’

Wie gemeenteambtenaar is, of lid van een bewonersinitiatief, kan het webinar ‘Tips & tricks samenwerking gemeenten & bewonersinitiatieven’ volgen. In deze webinar verbindt Natuur en Milieu Overijssel de lessen van de Leerkring ‘Samenwerken met bewonersinitiatieven’ van PAW met de zoektocht naar volwaardig samenwerken in de warmtetransitie van de Participatiecoalitie. En zoomen ze in op de praktijk: de deelnemer hoort de ervaringen bij bewonersinitiatief Stichting Duurzaam Wierden.

Aan het woord

Simone Rommets is onderdeel van Natuur en Milieufederatie Groningen/Participatiecoalitie vertelt meer over de uitkomst van het onderzoek bij bewonersinitiatieven.
Miranda Scheffer vertelt over haar ervaringen – zij is lid van bewonersinitiatief Stichting Duurzaam Wierden en zet stappen samen met de gemeente naar een aardgasvrije wijk.
Heidi van Otten van de gemeente Gooische Meren deelt lessen uit de PAW leerkring.

Het webinar is op dinsdag 21 juni van 10.30 – 11.45 uur.

Aanmelden kan via de website van Natuur en Milieu Overijssel.

The event is finished.

Back to top button