Start campagne gemeenteraadsverkiezingen Zwolle

Zwolle – Woensdag 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Op donderdag 17 februari om 17.00 uur trapten de lijsttrekkers van de politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Zwolle de verkiezingscampagne gezamenlijk af.

Deze aftrap, een maand voor de verkiezingen, vond plaats in de Leeshoek van de Stadkamer Centrum. De griffier van de gemeenteraad, Eric Meurs, gaf het startsein met een korte toespraak. Buiten onthulden de lijsttrekkers van de politieke partijen de zogenaamde Kieskeet. De Kieskeet is een initiatief van de Stadkamer om de opkomst van kiesgerechtigden te bevorderen voor de gemeenteraadsverkiezingen. De Kieskeet is een kleurrijke kunstinstallatie met een bijbehorend parcours waar acteurs met inwoners van Zwolle in gesprek gaan om ze bewust te maken van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

De Kieskeet en het bijbehorende parcours met acteurs zijn zaterdag 12 maart van 10.00 tot 16.00 uur op het Grote Kerkplein in Zwolle te zien en te beleven.

The event is finished.

Back to top button