Lente Kledingruil

Zwolle – Vind dat jasje, dat jurkje of die sneakers op de lente kledingruil van Kledingruilfeestjes038! Zaterdagmiddag 14 maart van 14.00 tot 17.00 is de ruilwinkel vol dameskleding geopend op  het grasveld aan de Hanekamp in Zwolle.

Inbrengen is meenemen

Kom langs met dat wat je wil ruilen; kleding, schoenen en accessoires, alles is welkom, zolang het bij het seizoen past. Alles wat je meebrengt moet netjes, schoon en heel zijn. Zoek tussen de mooie inbreng van de andere ruilers en vind wat bij jou past. Het aantal stuks wat je hebt ingeleverd mag je ook weer meenemen. En wie weet zie je iemand naar huis gaan met iets wat jij hebt meegebracht!

Een nieuwe kans

Door kleding te ruilen krijgen meer kledingstukken een nieuwe kans. Elk geruild kledingstuk helpt mee om de wereld een stukje duurzamer te maken. Elk geruild kledingstuk betekent weer één kledingstuk minder op de textiel afvalberg. En voor elk geruild kledingstuk hoeft er weer een nieuw kledingstuk minder geproduceerd te worden. Daarnaast is ruilen leuk, gezellig en een goede manier om je kledingkast op een duurzame manier op te frissen.

Locatie: Grasveld Hanekamp, Zwolle

Datum: 14 mei  14.00- 17.00 uur

Deelname: €3
(betalen via Tikkie / QR)
Ruil mee en geef kleding een langer leven!

The event is finished.

Tags:,
Back to top button