Kinderworkshop ANNO, ‘Maak je eigen illustratie’

Kinderworkshop in museum ANNO: op zondagochtend 29 mei a.s. houdt Museum ANNO, speciaal voor kinderen, een illustratie-workshop in het museum! Deze ochtend leert illustrator Ruben Gringhuis, bekend van de tekeningen uit het prentenboek ‘Onna ontdekt Zwolle’ én de maker van de Onna-kaartenset, ieder kind om een illustratie te maken van een zelfverzonnen figuurtje.

De workshop vindt plaats in de educatieruimte van museum ANNO en is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Ouder(s)/verzorger(s) zijn van harte welkom om bij de workshop aanwezig te zijn. Ziet ANNO voldoende mensen zondagochtend 29 mei bij de kinderworkshop in museum ANNO? Iedereen kan zich snel opgeven via info@anno.nl, want er is plek voor 10 kinderen. Laat bij de aanmelding weten of je met 1 of 2 ouders komt.

Datum: zondag 29 mei
Tijd: 10.30-12.00 uur
Locatie: ANNO, Museum in de maak, Melkmarkt 41, Zwolle

Op de ochtend van de workshop kan iedereen zich vanaf 10.15 uur melden bij de balie van het museum. Een van de medewerkers van het museum begeleidt ze dan naar het Lokaal op de eerste verdieping, waar de illustratieworkshop plaatsvindt. Eventuele jassen en tassen kan men kwijt in de lockers op de begane grond. Wie na de workshop het museum wil ontdekken, kan daar terecht! Het museum, inclusief het ANNO Café, is iedere zondag open tot 17.00 uur.

The event is finished.

Back to top button